Rea!

Tävlingsdagbok för rallylydnad

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 kundrecension)

169,00 kr 149,00 kr

The YouTube ID of Insert video URL or ID here is invalid. Enkelt och smidigt håller du reda på hur det gått på tävlingarna och kan lägga upp träningspassen för att hela tiden utvecklas och bli bättre. Rita upp banor, ta ut de svåra sekvenserna och utvärdera din egen och hundens prestation på tävlingsdagen.

Artikelnr: tävlingsdagbok-rally Kategorier: , Taggar: , ,

Beskrivning

Nå dina mål med vår tävlingsdagbok för rallylydnad

Med vår tävlingsdagbok för rallylydnad når du och din hund era mål! Om du tävlar rallylydnad tillsammans med din hund och vill fortsätta att utvecklas är denna tävlingsdagbok för rallylydnad en hjälp på vägen. Enkelt och smidigt håller du reda på hur det gått på tävlingarna och kan lägga upp träningspassen för att hela tiden utvecklas och bli bättre.

Rita upp banor, ta ut de svåra sekvenserna och utvärdera din egen och hundens prestation på tävlingsdagen. Få svar på dina frågor och funderingar. Vilka sekvenser och kombinationer har vi svårt för? Hur många bris har vi och blir de färre sett över tid? Träna utifrån din anteckningar och se hur ni hela tiden utvecklas. Planera vilka tävlingar ni ska åka på och skriv ner tävlingssäsongens mål.

Nu finns inga ursäkter längre – nu är det enkelt att ha koll. Alltihop samlat på ett och samma ställe – i din egen tävlingsdagbok.

I vår tävlingsdagbok för rallylydnad finns det även plats för foton på dig och din fyrfota tävlingskompis. Formatet är A5 och innehåller totalt 171 sidor. Bokomslaget är gjort i tjockare papper som är lackat. Allt innehåll är tryckt på dubbelsidig 80g A5 i svartvitt. Bokomslaget är tryckt i färg.

Tävlingsdagbok för rallylydnad – innehåll i ordning

 • Hundens egen sida
 • Planerade tävlingar (52 starter)
 • Tävlingsutvärdering  (30 starter)
 • Träningsanteckning för bana/kombination (40 st)
 • Mål för säsongen
 • Sammanfattning av säsongen

Obs. Tryckfelsnisse varit framme och ställt till det på bokens framsida. Därför är boken nedsatt 20 kr.

1 recension av Tävlingsdagbok för rallylydnad

 1. Betygsatt 5 av 5

  Malin (verifierad ägare)

  Jag är mer än nöjd med tävlingsdagboken. Många sidor så man kan utvärdera många tävlingar innan boken är slut. Kommer att köpa en till varje hund.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *