Dog Brick

269,00 kr

Pusselspel i svårighetsgrad 2 från Nina Ottosson

Slut i lager

Artikelnr: ninaottosson-dogbrick Kategori: Tagg:

Beskrivning

Ett pusselspel från Nina Ottosson med flera godisgömmor. Hunden måste skjuta på klossar och lyfta på locken för att komma åt godiset. Spelat utmanar och stimulerar hunden mentalt samtidigt som den får utlopp för ett helt naturligt beteende leta efter mat.

Svårighetsgrad 2: Dog Brick är lite mer av en utmaning än Nivå 1, med problemlösning i flera steg som kan varieras. Det ger din hund en mental utmaning som gör att han utvecklas och har roligt tillsammans med dig.

Hur spelas spelet: Lägg godis eller mat i alla fack i botten och inuti de flyttbara klossarna. Täck över mittenfacken med de vita benformade pusselbitarna. Ju fler fack som är övertäckta, desto svårare blir det. Låt spelet börja! Visa hunden hur spelet fungerar och uppmuntra till att leta efter godiset. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan man spela utan de vita pusselbitarna och med locken öppna, så hunden blir intresserad.

Fryst pussel: Blanda lite köttig hundmat eller raw food med vatten, klicka lite i varje nedsänkning, eller lägg en korvbit/godisbit I varje fack och hall på lite vatten. Ställ in spelet i frysen tills det är fryst. Perfekt för energiska hundar, varmt väder eller för en extra lång spelstund.

Spelet är en sysselsättning man gör tillsammans med sin hund. Lämna inte hunden ensam, och låt inte hunden tugga eller bita på pusslet. Lär hunden att använda spelen – spela och ha roligt tillsammans! Lägg undan tills nästa gång. Rengör pusslet med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Dog Brick”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *